18. září 2014

18.9.2014 Costa trip

Douho plánovaná a několikrát odkládaná akce s Quanti. Výlet s dětma do Pardubic na kafe do Costy. Případně nějakej ten oběd. A hřiště. Pro otrlé třeba ještě i druhý kafe v Costě. Plán skvělej. Poté, co nám to ještě v červnu sabotovalo počasí a pak přes prázdniny na střídačku děti s kašlíkem, nám to v září konečně vyšlo (ty klacky pod nohama od Českých drah, kdy je zrovna na trati HK-Pardubice výluka, ignoruju).
Počasí naprosto dokonalé. Kafe taky. Překvapivě (ehm, sorry) i Pardubice. Vcelku náhodou se nám povedlo trefit moc příjemnou a velmi fotogenickou cestu do centra, od prvního parku u informatické fakulty UP, přes pěší zónu, kde jsme poobědvali, až po Bubeníkovy sady se skvělým hřištěm. Bavilo to nás i děti a byť jsme o té půl třetí, kdy jsme se s Q. loučily, byly obě dost znavený, tak se náš společný Costa trip nedá hodnotit jinak než jako epic win. Tak třeba zase někdy... :)

Pokud by vás zajímal pohled z druhé strany (a taky mnohem víc fotek), mrkněte SEM ke Quanti. ;)

4 komentáře:

  1. Podle fotek to byl fakt pěkný výlet (až na ty Matýskovy slzičky) ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, drobná krize, když nevěděl, co (ne)chce, ale nedal pokoj... To byla jediná drobná krize, jinak byl moc hodnej.

      Vymazat
  2. Já ještě jednou děkuju, jsem ráda, že jsme to nakonec zrealizovaly. Mates se trochu přetáhnul, ale věřím, že si to užil i tak... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápodobně, vyšlo nám to skvěle. A kdo ví, kdy se takhle zase sejdem... :)

      Vymazat